11 Mart 2009 Çarşamba

paraşüt mimiiiiii:)))




sevgili tatesal (tülin hanım) arkadaşım beni mimlemiş yükseklik korkum yok ama paraşütten korkarım heralde :))



1-Paraşütle atlamaya karar verdiniz ve ilk atlayışınızı yapmaya hazırlanıyorsunuz. Yerde sıranızı beklerken yukardan atlayanları seyrediyordunuz... Aklınızdan neler geçiyor?


allahım ne olur ölmiyimm saglam düşeyim çocuklarım çokk küçükkk ölmiyim nolurrr :D ah tülinn senin yüzünden bu işler başıma geldi aşagı bi sağlam ineyimm görürsün.)))


2) Sıranız geldi ve uçak üç bin metreye yükselirken siz de kendinizi hazırlıyorsunuz. Arkanıza hiç bakmadan önünüzde açılan kapıya geliyor ve kendinizi aşağıya bırakıyorsunuz. Aşağıya atlarken ne diye bağırıyorsunuz?


çekilinnn inecegim yerlerden üstünüze düşersem ezilebilirsinizz:))


3)Güvenli bir biçimde yere indiniz.Paraşütünüzü toplarken bir eğitmen size doğru geliyor ve birşeyler söylüyor.Eğitmen ne söylüyor?


hem korkuyosun hemde meraklısın(gıcık)

farklı bi mim ben begendim ama kimseyi mimlemiyorum isteyen varsa katılsın mutlaka ama asim çiçegim nedersin kıss

9 yorum:

sihirlirloklava dedi ki...

aynı gün mimlenmişiz canım...insan yazarken bile heyecan yapıyor...ıııyyy

AskinAy dedi ki...

bak sonunda sapasaglam indin sende:))sirayla hepimiz basaracagiz bu iside:)sevgiler..

SELDA dedi ki...

yok ya benim için delilik olur kesin aklımı yitiririm geçen senelerde elti kuşların gazına gelen ben oooo ben neler yaparım cesaretliyim ben dur onada binerim zincire de binerim deyip gondola bindim olayın en başında çığlıklarımdan sonra başlamadan bitti gibi birşeyoldu , durdurup indirildim yoksa delirebilirdim aman ha gaza gelmeyin derim ben :)çok rezil bir durum insan mutlu olduğu için yapmalı .sevgiler

asiçiçek dedi ki...

verdiğin cevaplara koptum canım daha ne diyim:)))) benim yükseklik korkum var ben iyisimi hiç almiyim valla geçenlerde tek katlı bir evin damına çıkmıştım korkudan emekleye emekleye yürüdüm bir sudan birde yükseklikten çok korkarım buda yemiyormuş gibi rüyalarımda kendimi hep yüksekten düşerken görüyorum:((

sinem dedi ki...

Hayatta çok zorda kalmazsam yapamayacağım şeylerden birisidir diye düşünüyorum. Bence de insanlar gaza gelip gerçekte yapamayacağı şeyleri denememeliler ;kimileri hayatın tadı derler bu tür aktivitelere bana göre hayatın tadı ölüm riski olmaksızın (aniden bir yaralı ayı yada domuz çıkarmış:))bol oksisenli bir ormanda ailenle ve sevdiklerinle sabah yapılan bir kahvaltıdır.

Adsız dedi ki...

Bende hem korkar hemde isterdim.
Sevgiler.

hanife dedi ki...

okurken bile heyecanlandım

sihirlirloklava dedi ki...

canım...sen salataya yorum yazmışsın ama yazı silinince onayladığım yorumlar da uçup gitmiş:))sevgiler canım...

Opal dedi ki...

ayy yarildim gulmekten! ehuhhh hala guluyorum iyi mi! Allah da seni gulduree!