7 Aralık 2009 Pazartesi

VATAN BÖLÜNMEZ!!!!

TÜRKİYE MEHMETCİGE MEHMETCİK TÜRK MİLLETİNE EMANETTİR RUHLARINIZ ŞAD OLSUN



ASKERE UZANAN ELLE R KIRILSIN
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!
AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
VATAN SAĞ OLSUN

29 yorum:

fatma48-hazanyagmuru4 dedi ki...

Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun, geride kalan yakınlarına da Allah sabırlar versin...
Yaralı askerlerimizede ALLAH acil şifalar versin
Böyle bir durumda kelimeler kifayetsiz kalır. Ateş düşen ocakların acısını kimse bilemez. Allah sabırlar versin.

Türkiyenin başı sağolsun...

hanife dedi ki...

vatan sağolsun

sinem dedi ki...

Biz ki tüm dünyayı yenmiş İngilizlere bile diz çöktürmüşüz 15 milyonu mu yenemeyeceğiz. Kardeş gözüyle bakıyoruz anlamıyorlar.Kana kan mı yapalım .Kanı kanla mı yıkayalım.SADECE CAHİLLER DİYORUM ONLARA. bİR İNSANI ÖLDÜRMEK TÜM İNSANLIĞI ÖLDÜRMEKTİR. O suçsuz gencecik çocuklara uzanan ellerin sahiplerinin asla affı olmasın. Lanet ediyorum.Lanet ediyorum .Lanet ediyorum.

Gelin Ayşe dedi ki...

Hic sona ermeyecek :(

TATESAL dedi ki...

kendi canına değmedikçe uzaktan davulun sesi hoş gelir derler ya....O evlatlar nasıl yetişiyor,o analar babalar nasıl emek veriyor canlarına dişlerine takıp....
şehit evlatlarımızın kanı yerde kalmaz rabbimin katındada yükseleceklerdir...
Diyecek laf bulamıyorum bu arı kovanına parmak atıp ta azdıranlara...
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı...
Sen şehid oğlusun incitme yazıktır atanı...
Verme dünyaları alsanda bu cennet vatanı.....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

Tüm ülkemizin en başta şehit yakınlarının başı sağolsun.

SİNEM adlı kişinin yorumu çok futursuzca.nedemek bu "15 milyonumu yenemicez" demiş.Yani SİNEM hanım siz bir avuç kendini bilmez PKKlının yaptığını nasıl olurda milyonlarca kürde bağlarsınız.sanki tüm kürtler PKKLI mı.peki bu yorumu yazmadan bi araştırsaydınız dün şehit olanlardan 3 ASKERİMİZDE KÜRTTÜR.Onur Bozdemir (Adıyaman), Ferit Demir (Muş), Yakup Mutlu (Muş).ama MALESEF BU ÜLKEYİ BÖLMEK İSTEYENLER SİZİN GİBİ ZİHNİYETLER.gördüğünüz gibi sadece dünkü hain saldırıda şehit OLANLARDAN SADECE 3 KÜRT.VE BUGÜNE KADAR BU TOPRAKLARDA BİNLERCE KÜRT GENCİ ŞEHİT DÜŞTÜ.

PEKİ İNGİLİZLERE,YABANCILARA,KURTULUŞ SAVAŞINDA,ÇANAKKALE SAVAŞINDA TÜRKLER VE KÜRTLER OMUZ OMUZA SAVAŞMADI MI?BİRÇOKLARI TÜRKLERİ SAVAŞTA ARKASINDAN VURURKEN KÜRTLER TÜRKLER İLE BERABER DIŞ GÜÇLERLE SAVAŞMADI MI?

YA ŞİMDİ.BİR AVUÇ KENDİNİ BİLMEZ PKK LININ YAPTIĞINI NASIL OLURDA TÜM KÜRTLERE BAĞLARSINIZ,SANKİ TÜM KÜRTLER PKKLIYMIŞ GİBİ NASIL BİR TUTARSINIZ.
SİZ SADECE IRKÇILIK YAPIYORSUNUZ.PEKİ PKKLILARIDA KİMİN BESLEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI.BU ERGENEKONDAKİLERİN NASIL PKKLILARA NASIL YARDIM ETTİKLERİ,ONLARI NASIL BESLEDİKLERİ,ONLARLA BERABER ÇEKİLMİŞ SAMİMİ FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI..PEKİ BU ERGENEKONDAKİLERDE Mİ KÜRT...Bİ DÜŞÜNÜN...OLAYLARA OBJEKTİF BAKIN,IRKÇILIK YAPARAK DEĞİL...

SİZDEN BU YORUMUNUZU GERİ ALMANIZI,ÖZÜR DİLEMENİZİ BEKLİYORUM.

Güneş Akay dedi ki...

Ateş düştüğü yeri yakıyor, çok çok acııı..

havvanur dedi ki...

her türk için harika insan diyemeyiz heR kürt kardeşlerimizede pkk lı diyemeyiz burda öenmli olan vatanı bayragı topragı sevmektir türküyle kürdüyle alevisi sünnisi lazıyla çerkeziyle bu vatan türkiye cumhuriyeti hepimizin son şehit verilen yer bnm babamın dogdugu topragı ve dünden beri tokatlıyım demekten utanıyorum:(( ırkların ayrımı olsa arap ırkı islam dünyasında kutsal ırk olurdu efendimiz ırkçılık yapan benden degil demiştir lanet olsun imralıda yatana ve yandaşlarına bölücülügün ırkı milliyeti olmaz yaşasın zalimler için cehennem türküyle kürdüyle vatanı savunan mehmetcikler hepimizin:!!!!

cansudere dedi ki...

canım şu an senin yazını okudum. yazıdan iki dakika önce şahitlerimizi izledim haberlerde,sıra sıra aileler bir paket gibi evlatlarını alıyorlardı. canım sıkıldı ,gözlerin doldu,tüylerim diken diken oldu. nereye gidiyoruz biz sonumuz ne olacak.şehitlerimiz bizim ,ama hataylı varmış bitanede hepsine allahtan rahmet diliyorum .çok üzgünüz millet olarak.

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

DUR DEMEK İSTİYORUMM DURRRR.
YETER ARTIK ANALARIN GÖZ YAŞLARI DİNSİN.
NEDEN BU ÖFKE...

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=168642682113532706#publishedcomments dedi ki...

SA.Havvanurum,elbbetteki vatan bölünmez şehitler zaten ölmez,ateş düştüğü yeri yakar dualarımız bu son olsun..A.E.O

sinem dedi ki...

Sayın Gümüşlerin Hobi Dünyası,özür dilememi gerektirecek hiçbirşey yazdığıma inanmıyorum dahası az bile milliyetçiyim.Bizler eğer ayrımcı olsak hiçbirinizle yanyana okuyamaz hatta sizlerden birilerini bunca yıl başımıza ne cumhurbaşkanı ne bakan ne hakim ne mühendi,s yapardık .Hanginiz okumak istedi de kürtsünüz diye ayırdık. Hanginiz devlette yada özelde sınava girdi de kürt diye elendi .Hanginizin elinden demokratik yargılan ma hakkınız alındı.Yunanistan'daki Türkler %5 .Üniversite sınavına bile girerken 95 Yunan alınıyorken ancak 5 Türk alınıyor. Kota mı uyguladık size. Bu vatan sahipsiz değil. işi parmak hesabına dökerseniz baştan beri kaç Türk kaç kürt ölmüş bunun hesabınıda mı yapalım.YAPARSAK BORÇLU ÇIKARSINIZ FARKINDAMISINIZ.sİZİN EMİNE AYNANIZ ÜLKE TABAN TABANA AYRILIR DİYOR o ayrımcı bölücü olmuyor ama BEN BÖLÜCÜYÜM ÖYLEMİ .yAZIK!!!Biz niye demiyoruz lazız çerkeziz diye .MİLLİYETÇİYİM VE BUNDAN DA GURUR DUYUYORUM .Vicdanınız sızlasa oturup bana laf edene kadar PENCERENİZE TÜRK BAYRAĞI ASAR NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE derdiniz.Hala kürTLERİ VE kÜRTLÜĞÜ SAVUNMAZDINIZ.hİÇBİR TÜRK SİZİ EZMEYE ÇALIŞMIYOR sizi ezen sadece sizsiniz bizim TMT (Türk Milliyetçilik Timi )Diye haklarımızı savunan bir terör örgütümüz yok. Asıl ben sizi saygılı olmaya davet ediyorum.

sinem dedi ki...

Bu arada hiçbir Türk milliyetçisi ya da sempatizanı asla masum insanların üstüne molotof kokteyli atarak yakmayı düşünecek kadar kadar cani değildir.Hatta bu eylemi yapanlara Cahiller diyecek kadar yücegönüllüdür.

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

evet Havva abla"her türk için harika insan diyemeyiz heR kürt kardeşlerimizede pkk lı diyemeyiz" bencede çok doğru ama malesef Sinem gibi insanlarda var.ve kalleş PKKlıların yaptığını tüm KÜrtlere mal ediyorlar malesef.

benim DEDEMİN BABASI BU ÜLKE TOPRAKLARI İÇİN ŞEHİT OLDU VE DEDEMİN BABASIDA KÜRTTÜ.BÜYÜK DEDEM BU ÜLKE TOPRAKLARINI KORUMAK İÇİN CANINI FEDA ETTİ VE ŞUAN BİR MEZARI BİLE YOK.

AMA MALESEF SİNEM GİBİ ŞAHISLAR BÜYÜK DEDEMİN KEMİKLERİNİ SIZLATIYO.

SİNEM:sizden özür bekliyorum.en azından şehit dedem için.evet O YENMEK İSTEDİĞİNİZ 15 MİLYON KİŞİDEN BİRİ BÜYÜKDEDEM.VE O BU ÜLKE TOPRAKLARI İÇİN,VATANI İÇİN CANINI FEDA ETTİ VE SİZİN GİBİ NE KONUŞTUĞUNU BİLMEYENLERDE KALKMIŞ AHKAM KESİYO.yazık çok yazık.
BNECE EN KISA ZAMANDA TARİHİMİZİ AYRINTILI OKUMANIZ.TARİHİ İYİ BİLSEYDİNİZ BÖYLE ÖNYARGILI KONUŞAMAZDINIZ

havvanur dedi ki...

sevgili sinemcim ve gümüşlerinhobi dünyası arkadaşlarım vatansever olduktan sonra türk kürt ne farkeder bn önce müslüman sonra türküm herkes fikrini söylemekte serbest özür dileyecek bişide yok kızlarr bi avuç hainin yüzünden birbirimize düşmeyelim safkan türküm akrabalarımda kürt gelin ve damatlarımız yakın arkadaşlarımda varr lütrfen şehitlerimize birer fatiha okuyalım atışmayalım :((VATANSIZLRA İNAT VATAN SAĞOLSUN!!!HAYIRLI GECELER

sinem dedi ki...

Kusura bakma Havvanur yazmadan edemeyeceğim
''SİZİN GİBİ NE KONUŞTUĞUNU BİLMEYENLERDE KALKMIŞ AHKAM KESİYO.''
Almış olduğunuz eğitim ve sahip olduğunuz kültür malesef tartışırken saygısız olmayı mı gerktiriyor acaba?Ben size cevap verirken Sayın diye başladım .Ve çoğu cümlemde siz diye hitap ettim.Bilmiyorum okuyabildiniz mi yada okuduğunuzu anlayabildiniz mi!!Biriyle tartışırken cevapsız kalanlar ancak bu tür cümlelerle üste çıkmaya çalışırlar.Bahsettiğiniz Türk tarihiyse gayet iyi biliyorum hatta size ders bile verebilirim.Biliyormusunuz Atatürk ilke ve ınkılap tarihimizde MİLLİYETÇİLİK vardır. İsterseniz size bir tane gönderebilirim ama malesef bahsettiğiniz azınlık olarak değil de içimizden biri gibi kabul edip öyle davrandığımız kürt tarihiyse hiç ilgimi çekmiyor.Tartışma benim açımdan bitmiştir.Ne yazarsanız yazın cevap vermeyeceğim.

havvanur dedi ki...

ARKADAŞLAR BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI KİN VE KAN BİTSİN İNŞALLAH BİZ AYNI ÜLKEDEKİ VATANDAŞLARIZ TEK MİLLET TEK YÜREKLERİZ BÖLÜCÜ OLMAYAN KÜRTLER KARDEŞLERİMİZDİR BAŞKA YORUM ALMIOM :(( ÇOK ÜZÜLÜYORUM TARTIŞMANIZA LÜTFEN SAG DUYULU OLALIM LANET OLSUN EKMEGİNİ YİYİPTE BU VATANA İHANET EDEN HAİNLERE:!!

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

evet verecek cevabınız olmadığından bu tartışma sizin için bitmiş olabilir ama daha benim söyleyeceklerim var ve bu sözlerimide BİR ŞEHİT YAKINI OLARAK SÖYLÜYORUM.
NE DEMEK "SİZİN EMİNE AYNANIZ" EMİNE AYNA NASIL BİZDEN OLUYOR.BEN ŞEHİT YAKINIYIM DİYORUM SEN KALKMIŞ BENİ BİR PKKLI PİSLİK İLE AYNI KEFEYE KOYUYORSUN.LAFLARINA DİKKAT ET.EMİNE AYNA BİR PKKLI PİSLİK ,BEN İSE ŞEHİT YAKINIYIM.O ZAMAN BENDE SENİ ERGENEKON DAKİLERLE AYNI KEFEYE KOYARIM.BU SENİN HOŞUNA GİDERMİ.

BEN KÜRTÇÜ,PKKLI DEĞİLİM SEN BİR KERE BUNU AKLINA SOK.IRKÇI DEĞİLİM DİYORSUNUZ AMA YAZINIZ TAMAMEN IRKÇILIK DOLU.PKKLILAR İLE DİĞER TÜM KÜRTLERİ AYNI KEFEYE SOKUYORSUNUZ.UNUTMAYIN KENDİNİ BİLMEZ PİSLİKLERİN HESSABINI MİLYONLARCA İNSANA MAL EDEMEZSİNİZ,TIPKI BİR AVUÇ ERGENEKONDAKİLERİN TÜM TÜRKLERE MAL EDİLEMEYECEĞİ GİBİ.
üstelik çok kötü bir örnek vermişsiniz.yunanaistandaki türkler demişsiniz.yunanistandaki TÜrkler orda gurbetçi statüsünde ama ÜLKEMİZDEKİ KÜRT VATANDAŞLAR ÜLKEMİZDE GURBETÇİ STATÜSÜNDE DEĞİL,BURASI ONLARINDA ANAVATANI.BİLMİYOSANIZ ÖĞRENMİŞ OLUN,KÜRTLERİN ANA VATANI MEZAPOTAMYA(ANADOLU)BUNU BİL.ÜLKEMİZDEKİ KÜRTLERİN DE BU VATAN,BU VATAN İÇİN ŞEHİT OLDULAR,TIPKI DİĞER TÜM ŞEHİTLER GİBİ.

ÜLKEMİZİ BÖLENLER SENİN VE EMİNE AYNA GİBİ ZİHNİYETTEKİLER.

ÜSTELİK BEN SİZDEN DAHA ÇOK VATANIMI BAYRAĞIMI SEVİYORUM VE ÜSTELİK BİZ BU BAYRAK İÇİN CANIMIZDAN CAN VERDİK,ŞEHİT VERDİK.AMA SİZ BUNDAN NE ANLARSINIZ

ÜSTELİK DÜN HABERLERİ İZLEDİYSENİZ 3 TANE DE KÜRT ASKER ŞEHİT VARDI İNANIN SİZİN BU YORUMLARINI OKUSALARDI,DAHA BİR KAHROLURLARDI.NİTEKİM SİZ ŞEHİT YAKINLARIYLA,EMİNE AYNA PİSLİĞİNİ AYNI KEFEYE KOYUYORSUN.BİRDE BU ÜLKE SADECE SENİN DEĞİL,BU ÜLKEYİ CANI GİBİ SEVEN HERKESİN.
BİRDAHA LAFLARINA DİKKAT ET,ŞEHİT YAKINLARI İLE EMİNE AYNA PİSLİKLERİNİ AYNI KEFEYE SOKUP,EMİNE AYNA SİZDEN DEME CÜRRETİNİ GÖSTERME.TÜM ŞEHİT HABERLERİNİ ANNEM AĞLAYARAK,ÇILDIRARAK İZLİYOR,ÇÜNKÜ BİZDE ŞEHİT YAKINIYIZ.BU ÜLKE İÇİN,TOPRAĞIMIZ İÇİN,VATANIMIZ
İÇİN CANIMIZI VERDİK.YANİ BİZ SENDEN DAHA ÇOK VATANIMIZA,TOPRAĞIMIZA,BAYRAĞIMIZA BAĞLIYIZ.

emine ayna ile biz şehit yakınlarını aynı kefeye soktuğun için SENDEN ÖZÜR BEKLİYORUM.

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

HAVVA ABLA LÜTFEN YORUMUMU YAYINLAMANI İSTİYORUM.SİNEM HANIM BANA HAKARETİNİN CEVABINI ALMALI.

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

"vatansever olduktan sonra türk kürt ne farkeder" EVET ÇOK DOĞRU YAZMIŞSIN.AMA BUNU SİNEM GİBİ KİŞİLER ANLAMAZ.ONLARA GÖRE KÜRTLERİN HEPSİ PKKLI..kürtlerin hepsi emine ayna,şehit yaKInı bile olsanız,şehit yakını kürtler ile emine aynaları bir tutup,aynı kefeye koyup,pkklı muamelesi yapıyor.

GÜMÜŞLERİN HOBİ DÜNYASI dedi ki...

BANA SAYGI DERSİ VERENE BAKIN.ŞEHİT YAKINI İLE KALLEŞ PKK İLE KALLEŞ EMİNE AYNAYI AYNI KEFEYE KOYUP,EMİNE AYNANIZ DİYOR.EMİNE AYNA BİZDEN DEĞİL,BUNU AKLINA SOK.EMİNE AYNA PSLİĞİN TEKİ VE ONU HER TV DE GÖRDÜĞÜMÜZDE SURATINA TÜKÜRÜYORUZ ANLADINMI.
SİNEM:BEN BU ÜLKEYİ SENDEN DAHA ÇOK SEVİYORUM VE DAHA ÇOK VATANIMA BAĞLIYIM.BU İŞLER SÖZLE OLMAZ.NİTEKİM BİZ SÖZLE KALMAYIP,ŞEHİT VERDİK VATANIMIZ İÇİN.BEN KÜRTÇÜ,DE DEĞİLİM.BEN HATAYLIYIM VE DEDEMİN BABASI KÜRTTÜ VE ŞEHİT OLDU.BUNU ANLA SEN ÖNCE.BU MEVZUYUDA UZATMAMIN SEBEBİ ŞEHİT DEDEME YAPMIŞ OLDUĞUN HAKARET.EĞER SENİN MİLLİYETÇİLİĞİN BU VATAN İÇİN ŞEHİT OLMUŞ BİRİ HAKKINDA BÖYLE HAKARETSE ,SENİN MİLLİYETÇİLİĞİN TARTIŞMALI.

GÜMÜŞLERİN HOBİ DÜNYASI dedi ki...

BANA SAYGI DERSİ VERENE BAKIN.ŞEHİT YAKINI İLE KALLEŞ PKK İLE KALLEŞ EMİNE AYNAYI AYNI KEFEYE KOYUP,EMİNE AYNANIZ DİYOR.EMİNE AYNA BİZDEN DEĞİL,BUNU AKLINA SOK.EMİNE AYNA PSLİĞİN TEKİ VE ONU HER TV DE GÖRDÜĞÜMÜZDE SURATINA TÜKÜRÜYORUZ ANLADINMI.
SİNEM:BEN BU ÜLKEYİ SENDEN DAHA ÇOK SEVİYORUM VE DAHA ÇOK VATANIMA BAĞLIYIM.BU İŞLER SÖZLE OLMAZ.NİTEKİM BİZ SÖZLE KALMAYIP,ŞEHİT VERDİK VATANIMIZ İÇİN.BEN KÜRTÇÜ,DE DEĞİLİM.BEN HATAYLIYIM VE DEDEMİN BABASI KÜRTTÜ VE ŞEHİT OLDU.BUNU ANLA SEN ÖNCE.BU MEVZUYUDA UZATMAMIN SEBEBİ ŞEHİT DEDEME YAPMIŞ OLDUĞUN HAKARET.EĞER SENİN MİLLİYETÇİLİĞİN BU VATAN İÇİN ŞEHİT OLMUŞ BİRİ HAKKINDA BÖYLE HAKARETSE ,SENİN MİLLİYETÇİLİĞİN TARTIŞMALI.

havvanur dedi ki...

kızlarr olayı kişiselleştirmeyelim lütfen çok üzülüyorum işin içinde çıkamıyoruz başka posta geçicem

Adsız dedi ki...

tartışmayı hayretler içinde kalarak izledim. gümüşlerin dünyası hanım niye bu kadar kızgın anlamadım acaba kişisel bir öfkesi mi var sineme bilemedim.ancak tek güldüğüm nokta yunanistandaki Türkler GURBETÇİ DEĞİL AZINLIKTIR.
Deniz Uygur

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

DENİZ UYGUR:benim SİNEME NEDEN KİŞİSEL BİR KIZGINLIĞIM OLSUN ONU TANIMAM ETMEM.SADECE SİNİRLENDİĞİM KONU TÜM KÜRTLER İLE PKKLILARI BİR TUTMASI.BÖYLE BİR İTHAM KİMSEYE YAPILAMAZ.TOPLUMDA BİRKAÇ KİŞİNİN YAPTIĞINI NASIL OLURDA BÜTÜN BİR TOPLUMA MAL EDER.KÜRTLERDE EMİNE AYNA GİBİ PİSLİKLER VARSA VELİ KÜÇÜK GİBİ PİSLİKLERDE VAR.ŞİMDİ ONLARIN YAPTIĞI BU HAİNLİĞİ SİZ NASIL TOPLUMUN GENELİNE BAĞLARSINIZ.SİZCE BU DOĞRU MU?SİNEM HANIMA GÖRE EĞER KÜRT OLAN KİM OLURSA OLSUN PKKLI SAYILIR,YANİ O AYNI KEFEYE KOYUYOR.VEDE BUNA KARŞI GELENLERİDE KÜRTÇÜLÜKLE İTHAM EDİYOR.
NEDEN GÜLDÜNÜZ.YUNANİSTANDAKİ TÜRKLER NEDEN AZINLIK OLUYOR.BEN AZINLIK LAFINA KARŞIYIM.ONLAR BAŞKA MEMLEKETTE GURBETÇİ OLUR,AZINLIK DEĞİL.

Adsız dedi ki...

bak kardeşim güldüm çünkü milletler hukuku çerçevesinde Türkler Yunanistanın azınlık halkını oluşturur. Ve bu çerçevede de azınlık muamelesi görürler. Ama senin kafanda tek bir doğru ve tek bir söylem var. Sinem adlı kişinin sana anlatmak istediği Türklerde yunanistanda 850 900 yıldır yaşamalarına rağmen ve orası onların toprakları hatta vatanları olmasına rağmen okula bile giderken azınlık statüsünde eğitim aldıklareını anlatmaya çalışmış.Gurbetçi statüsünde almanyadaki yada diğer ülkelerdeki türkler sayılabilir. oralarda üniversite eğitimini isteyen herkes alabiliyor.Ama sen bunu bile bilmiyorsun canım ya .Sakın sinemi koruduğumu sanma ben de kendisini tanımam ama işin gerçeği bu .Bu konularda eğer bu şiddet ve celalde BEYLİK yazılar yazacak kadar istekliysen ve bazı konularda tartışmaya müdahil olmuşsan bilgi birikimin biraz daha olmalı .kulaktan dolma bilgilerle YAZDIĞIN ONLAR GURBETÇİ AZINLIK DEĞİL cümlesi okuyanları böyle güldürebiliyor.Beni sakın yanlış anlama aman:) Deniz

havvanur dedi ki...

sayın deniz burda herkes fikrini sölüyor kimse beylik yapmıyor ne yazdılarsa hepsini yayınladım hiç birimizde tanışmıyoruz olayı noktaladık her zaman bloguma beklerim :))ama bu konuyu kapayalım arkadaşlarımm selamlar güzel ülkemin güzel insanları sevgili sinem son demişti sizde son verin sevgili gümüşlerin hobi dünyası vesayın Deniz uygur arkadaşım bye

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

Havva abla biliyorum bu konu uzadı ama bu konu ile ilgili son bir cevap daha yazmadan geçemedim.

bakın deniz hanım:eğerki bir insan başka ülkede 850-900 yıldır yaşıyorsa o ülke onun vatanı olmuştur ve kimse vatanında da azınlık olamaz.örnek:ülkemizdeki Rum ve Ermeni kardeşlerimiz yüzyıllar boyu ülkemizde yaşıyorlar ve onlar ülkemizde azınlık değil,bu ülkenin evladıdır ve bu ülkede onların vatanıdır.EĞERKİ SİZ BAZI PİSLİKLERİN YAPTIĞINI MİLYONLARCA KİŞLERE MAL EDİP,HERKESİ TERÖRİST GİBİ LANSE EDERSENİZ,EVET GEREKEN CEVABI VERİRİM.BENİM ÇEVREMDE,SÜLALEMDE KÜRTLER VAR VE EN YAKIN ARKADAŞIM KÜRT.EĞER ONLARI BİR PKKLI PİSLİK İLE AYNI KEFEYE KOYULURSA CEVABIMIDA ESİRGEMEM.BEYLİK YAPTIĞIMDA YOK,ONU SİZ GAYET İYİ YAPIYORSUNUZ ZATEN.

Adsız dedi ki...

tum blogu okumaya oldukca iyidir