8 Eylül 2010 Çarşamba

yine gel ramazan (((ve bayram

esselam sevgili blogum ve blogcanlarr ramazan ayınada veda ediyoruız (( çok güzeldi her zamanki gibi rabbim oruçlarımızı kabul buyursun inşaALLAH ve tekrarını nasip etsin ilk on gün boludaydık kendi adıma hiç güzel olmuyor başka yerde uzun süre misafir olmak )))

sorada misafirler agırladım ve misafirde oldum istanbulumuzda kendi mekanımızda olmak gibisi yok beya)) naparız ne ederiz derken sayılı gün işte geçti bitti ramazanların güzelligi başka gelir bana milyonlarca insanla aynı anda yemek içmek oruç tutmak namaz kılmak din insanları terbiye ediyor ne güzel bi ahenk demi.. hiç acıkmadan ama susadımsada oruç mideme hiç dokunmadı elhamdülillah ki 2 defa mide ülseri ve sayısız mide kanaması geçirmeme ragmen :))babacagzıma çok dokunuyor son günler bi kase sahur ve iftarda içtigi çorba ile tuttu tv de sarı leblebinin midede ki su ve asidin azalttıgını duymuştum faydasınıda gördük tavsiye edeiyoruz. bi avuç sahur ve iftarda yiyin şekerler:))


aklımdada çok şey vardı ama nedense pc başına oturunca hepsi uçtu((( hilal kzımda 2. senedir oruç tutuyor kendi istegi ve rızası ilee bazı insanlar çocuk desede tuttuk alışkanlıklar çocuklukta edinilmeliki islamın 5 şartından biri ..

.elifse artık yaramazlıkta sınır tanımıyor bazen dövesim şiddet uygulayasım geliyorda kendimi tutuyorum :)))erkek çocuklar yanında melek bu elif başka bişi tüm kuzenleri yaşıtları erkek hepsi efiş beni dövdü die aglıo tokat tekme ısırma o anda aklına ne gelirse nerde ögrendi bilmiyoruz 2 yaş sendromuymuşş miş muşş eskiden sendrommu vardı anamız babamız bi kaş kaldırır bi yan gözle bakrdı ödümüz kopardı ama şimdiki lermi anormal yeni nesil biz anne babalardamı sorun henüz bilmiyorum bilen varsa yamacıma gelsin:)):(((

vallahi çok üzülüyorum arada aglama krizlerinede giriyor hele elinde bi battaniye 2senedir bıkmadı diger bataniyelerin yüzüne bile bakmıyoki hilalden kalma artık yamarım yani )))amcasının oglunu öle bi ısırdıki çocugun parmagı kopacak sandım amcasıı çok bozuuldu dayı ve teyze çocukların dövsekte onlardan ses çıkmıyor(



(tam cadıı herkes onu dinlesin istiyor zaten boludada babaya yapışık gezdi tüm ihtyaçları baba karşıladı can bey bıktı canından))) işin kötü tarafı herkes baba bakıyor ben dış kapının mandali gibi peşimizden kadın çocukla ilgisiz kesin denmiştir:)))he babası bakıoyor anne baba rollerini degiştik neyse kızlar arap saçı bi yazi oldu sanırım havamda deglim susamaya başladım sanırım azcık uzun oturma yapayım.))

herkesin bayramaı mubarekkk oruç namaz ve hatimleri kabul olsun büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden yaşıtlarımın yanaklarından öperim kızlarrrr :)))) bayram sonrası görüşmek üzere her gününüz bayram tadında olsun selam ve dua ilee emanetcilerin en güzeline emanet olalımm hurmetlerrr:::

7 yorum:

Aygül dedi ki...

Ooooooooo şekercim şükür kavuşturana.Nerelerdesin :)))Sanada hayırlı ramazanlar.Öpüyorum kızları.Hilalime maşallah.Şimdiden alışsın tabi.Ben ilk okul 5 de tutmaya başladım tam olarak.

fatma dedi ki...

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN SAĞLIKLI HUZURLU ESENLIKLERLE DOLU NİCE BAYRAMLARA HEP BİRLİKTE..:))

yurdagül dedi ki...

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

nohut oda dedi ki...

bayramınız mubarek olsun...iyi bayramlar..

anneanneninemekleri dedi ki...

Bayramınız mübarek olsun,sevgiler

orgu delisi dedi ki...

Ne kadar içten ve okunası bir yazı yazmışsın teşekkürler.Bütün dileklerine katılıyor ve ramazan bayramın kutlu olsun diyorum.
sevgiler.

KEYFESEYRAN dedi ki...

Canım şu mınnak yaramaz da benim ki gibiymiş vay yanmışız anacım biz benimki de talim ettiriyor bana ömrümü yedi valla öpüldün