27 Mayıs 2009 Çarşamba

inançlara saygı duman ı kınıyoruz:(((

Duman adlı grup yeni albümündeki rezil parçasında İhlas Suresi Lem yelid velem yûled okunuşlu 3. ayetini; şarkıda "lem yelid velem löp yutar" şeklinde okuyarak açıktan dalga geçiyor.Lütfen tepkisiz kalmayalım. Hem mesajı ileterek bilinçlenmeyi sağlayalım, hem de yetkili mercileri bilgilendirerek bu rezilliği durduralım.Allah ahirette "Ey Kulum! Kitabımla dalga geçildi, buna karşılık sen ne yaptın?" diye sorduğunda; Ey Rabbim; ben gücümün yettiğince doğrunun yanında durdum ve onları engellemeye çalıştım diyebilelim. Bilinir ki; Nemrud, Hz.İbrahim'i ateşe atıp yakmak istemiş tir. Kocaman bir ateş yakılır, alevler göğe yükselir. Küçücük bir karınca su taşımaktadır. Ona sorulur; ne yapıyorsun diye. O küçük karınca der ki; yanan ateşi söndürmek için su taşıyorum. Ona denilir; ama senin taşıdığın su onu söndürmez. Karınca şöyle cevap verir; Biliyorum, ama birincisi ben Hakkın yanında bulunarak tarafımı belli ediyorum ve elimden geleni, gücümün yettiğini yapıyorum. Kutsalı olmayan kutsala saygıyı bilmez. Bunu yapanlar bilmiyorsa, kutsalımıza karşı hassasiyetimizi başkasından beklemeden biz korumalıyız. Durumu düzeltmeye ve yapanları boykota tüm duyarlı Müslüman Kardeşlerimi davet ediyorum.(Bahsi geçen ayet İhlas Suresinin 3.Ayetidir ve Anlamı: O(Allah) doğurmamıştır, doğurulmamıştır.)

13 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

kalp kalbe karşıymış bende okadar sinir oldum ki ben bu tarz müzik dinlemem arkadaştan mesaj olarak geldi nette açtım dinledim.

zehra dedi ki...

havvanur ablacıgım bende bıraz once bır blogcu dostum sayesınde okudum bu yazıyı
o kadar kızgınım kı anlatamam
yazıklar olsun dıyorum ...

hanife dedi ki...

Alah hidayete erdirsinmi denir Allah islah etsinmi denir bilemiyorum

Unknown dedi ki...

vay be ...bak sen şu terbiyesizlere.başka söz kalmamış mı dünyada...

TATESAL dedi ki...

Canım ya sabah sabah bak nasıl sinirlendim şimdi....Bu adamlar asrın şeytanları demekki....Kim dinler bunları onun gibi saygısız ve din düşmanı olanlar....Rabbim cezasız bırakmayacaktır....Bir bilse ne yaptığını .Acaba bilinçlimi okuyor yoksa rant peşinde ne yaptığını mı bilmiyor...Her ne olursa olsun esefle kınıyorum....Ama bu kınamanın boyutu o saygısızlara kadar uzanmalıki amacımız gerçekleşebilsin....Sanada çok teşekkürler arkadaşım,Allah razı olsun!!!

sinem dedi ki...

Okuyunca cok uzuldüm haberim yokt böyle bir sey yaptiklarindan. Aslinda dinledigim bir gruptur Duman .Eger gercekten sureyi kastederek böyle bir sey yapmislarsa zaten Allah cezalarini verecektir.

sihirlirloklava dedi ki...

ben de bugün sizlerden duydum..hiç rastgelmedim ama tabii ki onaylanacak birşey değil..haberdar ettiğin için sağol canım ...

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=168642682113532706#publishedcomments dedi ki...

SA.Havvanurum, ALLAH razı olsun senden ve senin gibi duyarlı olanlardan..sayfamda yayınlayacağım.A.E.O

papatya dedi ki...

bazı insanlar cehennemin en dibini konacak sanırım onlarda bilerek yada bilmeyerek(zirasurelerin büyük anlamlarını bilmeyen insan o kadar çok ki )ordaki yerlerini hazırlıyorlar Allah islah etsin EN KÖTÜ İNSAN BENCE HİÇ BİR DİNE İNANMAYANDIR ....

Mavi Bahçe dedi ki...

Çok teşekkürler havvanurcum bunu bizimle paylaştığın için,bende bilmiyordum izninle yazını sayfamda paylaşmak isterim

kuzularım ve ben dedi ki...

abla dinledinmi sen gerçekmi buyaaa yenii haberdar oldumda kınıyorum bende allah cezasız bırakmayacaktır

kubra zeynep kara dedi ki...

sana canı yürekten katılıyorum havvanur ablacığım

lemanice dedi ki...

aaa...hiç dinlemem ben öyle saçma sapan grupları mrupları oyuzden duyamadım herhalde şimdi sayfanı geziyordum ki;rezilliğin resmidir bu ya be bunlara açık açık şeytanın uşakları diyorum.sana fikirlerinde katılıyor öpüyorum seni...ve eyvah yaş otuz beş ben de de :)))