6 Şubat 2010 Cumartesi

can kömürde piliç evi:))


esselam sevgili arkidişlerim ablalrım bacılarımm kıskardeşlerim:)ayy çok yorucu bi gündü sabah 6.30da evden çıktık canbeyle aglayan bebemi evde koyaraktan hilal yavrumm erkenden kalktı tekrardan yatmamışki kardeşine bişi olur die elif cadısıda uyumamış ayagında sallamış hilalim ne sorumlu çocuk inş büyüyüncede böle olurr dükkanda temizlik yaptık saatta 10da işleri bitirdik makinayı yakmaya çaılıştı eşim hürmüz denen tüplü bişile ne zor yaff kömürüde yanlış almışık yanmıo töbe yarabbim:))ay bide babam gelmezmi rezil olduk beyaw:))neyse 12 gibi eve geldim kuzularımı bakmaya onları doyurup yola çıktım ne görsem gıdaklar çig :((başıma agrılar girdi kıvarımycaz heralde dedim alışmışız öncelerde dogalgazla tık dügmeye bas pişsin gıdaklar anacım bu ne böle derken sora pişti piliçlerde oh dedim gelen müşteriler yedi masa sil topla falan bayagı yorulmuşum allahtan bulaşık yok hazır kulanıoz:))döner pek gitmediydi ben gelirken ama çevirmeler iyiydi ilk güne nazaran can mutluydu gerisi teferruat:))aayy bi sıcak kaşım neyim tütsülendi:))iliklerime kadar ısındımda bunun bide yazı varr ammaa çekmece gölü ve ormanıda yakın nefes alırım can düşünsün banene :))neyse bugünden anladıgım çalışan hanımlar ellerinizden öpüyorum yaşınız küçükte olsa valla işiniz zor mevlam yardımcınız olsun:((sahi dünde fatoş eşi

askerye hani usta birligi şırnak kırsalı şuan ilçe aklıma gelmedi fatoış çok aglıoo ankara sandık önce fatoş hayaller kurmuştu ziyaret ederim die ama ülkenin her yeri tabiki bizimde şırnak çok uzak ve hudut olunca kardeşim isyanlarda inşallah bu son gözyaşları olurr çok çilekeş kız ya bu bnm bacım bol duaya ihtiyacı varr imtihanları agır kayınvalidesi zaten insan sıfatlı yaratıkk ay hayırlısa isomuz gelsinde :((işte böle canlarr he unutmadan sevgili blogcu arkadaşımız tülin perşembe günü ameliyat o9ldu burdanda ona geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum inşallah herşey yolundadır canımya zahmetlere girip bana hediyeler yollamış en kısa zamanda resimleyebilirsemki geçte olsa yayınlıcam çok tşk ederim canısı herşey gönlünce olsun ailen ve tüm sevdiklerinle saglıklı günler.......... aklımada başka gelen bişi yok ta nolsun sayfa dolmuş yine herkese iyi pazarlar kızlarrr not resim netten alıntıdır her piliç erpiliç degildir reklamlar bitti yolunuz düşerse bekleriz:))

23 yorum:

SERRA dedi ki...

canım benim Rabbim hayırlı bol rızıklar versin , inşl. herşey gönlünce olur.

sinem dedi ki...

Yeni işiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah ve bol kazançlı:)Benimde kaynım Şırnak'ta asker gerçi o merkezde ve kısa dönem ama zor bu işler zorrr.Allah yardımcısı olsun.

Aygül dedi ki...

Canım hayırlı uğurlu bol helal rızklı olsun inş.Rabbim işlerinizi yoluna soksun.Fatoşa'da kolaylıklar diliyorum.

icimdeki yolculuk dedi ki...

çalışmak zor gerçektende..daha ii olur inşallah işler..askerinizde hayırlı teskereler..

iç ses... dedi ki...

hayırlı olsun havvanur abla.
bereketli olur inşallah.
ilk günlerde böyle zorluklar normaldir heralde alışınca kolaylaşır inşallah.yazında klima felan takarsınız artık yada olmadı doğal sauna etkisi yaparda kilo verirsin belki hem işinede yaramış olur :)
siz işleri yoluna koyunda bizde geliriz inşallah.
kardeşin eşine tez zamanda kavuşur inşallah.Allah yardımcısı olsun.
Allaha emanet ol öptüm.

fatma48-hazanyagmuru4 dedi ki...

s.a iyi pazarlar canımın içi sabah kalktım güne ilk senle başlıyorum sımsıcak samimi sohbetinle şenlendim haıyrlı ugurlu olsun kömürde tavuk tam benim paşama göre bayılırr kacancınız bol ve bereketli olsun fotoşa sabırlar diliyorum canım günler geciyo sağ olana inşallah bu günlerde gececek
ameliyat olan arkadaşı şifalar diliyorum ALLAH cümlemizin yar ve yardımcısı olsun sevgi ve selamlarımı gönderiyorum

cansudere dedi ki...

canım benim kolay gelsın sana can abiyede valla çalışmak zor ama bi okadarda güzel evde oturmak hiç zevk vermiyor bana sadece hafta sonları evde olmaktan mutlu oluyorum.sevgiler.kızları yerime öp olur mu .

Unknown dedi ki...

canım koşuşturma yoğunluk zormuş gerçektende
benim kardeşimde 2hafta sonra mrdine gidecek kolay değil tabi ddiğin gibi hiç kolay değil
ay kayınvalidesine yaptığın yakıştırmayada bayıldım:)))))))
ameliyat olan arkadaşınada çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inş

CAHİDE dedi ki...

Selamün aleyküm havvanur.Seni tanımak ne güzel kızlarına bayıldım.hele Elif,ablası darılmasın küçük ya onun için söyledim.Ben onu yerim,ısırırım neyse ısırmayayım:)
En büyük zaafım çocuklar.Annemden korkmasam beşinciyi istiyorum ama çok kızıyor:)
Allaha Emanet olun...

tub@ dedi ki...

işlerinizde kolaylıklar diliyorum ve sevgilerimi bırakıyorum :)

KEYFESEYRAN dedi ki...

canım hayırlı olsun öyle bi anlatmışsın ki dükkanı sanki orda oturup o gıdaklır dan yedim ah istanbula gelsem ilk işim sana uğramak olacak bak artık kilo milo almazsın çalışmaktan doğal spor

gül dedi ki...

hayırlı ugurlu olsun rabbim bol kazançlar versin piliçte nefis görünüyor:)

TATESAL dedi ki...

Canım benim vefalı insan,can dostum...Benien çok sen merak etmişsin tlf numaranı alsaydım keşke...Bugün öğlen çıktı iyiyim....4 gece kaldım hastanede,yeni yazımı oku anacım...
Bol kazançlı bereketli olsun yeni işiniz hasta yatağımda dua ediyorum hayırlı olsun bitanem..

Unknown dedi ki...

Canım hayırlı,uğurlu,bol kazançlı olur inşallah.kardeşinide ALLAH kavuştursun.
öpüyorum.

meleklerim ve ben dedi ki...

Hayırlı olsun Havvanur'cum.Rabbim bol kazançlar nmasip etsin inşallah.

Kardeşini ara ara bende takip ediyorum eşi Şırnağa düştü demek,inşallah hayırlısıyla askerliğini bitirip çocuklarının yanına döner.

Öptüm canımcım sevgiyle kal.

tugbatugba dedi ki...

işim yahuuuu ben geldim ayolll....
yeni işiniz hayırlı ugurlu olsun anacımmm...
kıs hapları yutup duruyon sana bir zararı olmasın dikkat et yahuuuu korkarım ben öyle şeylerden... alma yaaa görmedim ama sen ölede güzelsin be bacımmmm...
hh geldin mi bizim birliğe birde düşün kocanla yanı vakitte eve girdiğini herher heryerde... tam depresyonluk :) öptüm canım benım hakket özlemişim yahuuu

tugbatugba dedi ki...

bu arada fatoş için rabbimden sabırlar diliyorum umarım en kısa zamanda hırlısı ile döner eşi... Allah yardımcınız olsun..

TATESAL dedi ki...

Arkadaşım paketi aldınmı?

Urfa Tutkunu dedi ki...

Merhaba Havvanur Hanım,
Ziyaretiniz ve güzel yorumunuz için teşekkürler. Erpiliç gerçekten de çok reklam yapmıyor, bu büyük bir kayıp. Ben küçüklüğümde "kokuyor" diye tavuk yemezdim. Şimdi afiyetle ve severek yediğim bir marka var. Siz bu işin uzmanı olunca daha iyi bilirsiniz. Yazımı alabilirsiniz tabi ki, yeter ki yayılsın. Memnun olurum ben. Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

paylasim icin sagol hakikaten yaraliydi. mimledim seni bu arada:)))

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

aaa Havva abla işyeriniz hayırlı olsun.bol kazançlar dilerim.o zaman evi taşımazsınız.

kardeşine ve onun eşinede Allah yardım etsin.kardeşinin yaşadıklarını amcam ve kuzenlerimde yaşamıştı.Amcam Türk Silahlı Kuvvetlerinde o bölgeye atandığında yengemde aynı şeyi yaşamıştı,hep üzülüyodu.amcam operasyonları yönettiğinden işi çok zordu.yengem hep adak adıyodu.ama çok şükür amcam emekli oldu da yengemler sevince boğuldu..sayılı günler çabuk geçer inşallah.Dua herşeyin ilacı.bol bol dua.

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

aaa Havva abla işyeriniz hayırlı olsun.bol kazançlar dilerim.o zaman evi taşımazsınız.

kardeşine ve onun eşinede Allah yardım etsin.kardeşinin yaşadıklarını amcam ve kuzenlerimde yaşamıştı.Amcam Türk Silahlı Kuvvetlerinde o bölgeye atandığında yengemde aynı şeyi yaşamıştı,hep üzülüyodu.amcam operasyonları yönettiğinden işi çok zordu.yengem hep adak adıyodu.ama çok şükür amcam emekli oldu da yengemler sevince boğuldu..sayılı günler çabuk geçer inşallah.Dua herşeyin ilacı.bol bol dua.

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

aslında kardeşinin eşinin güzel ve uygun bir mesleği varsa askerlikte mesleğini yapabilir.isteyenleri sınav yapıp,mesleğini yaptırıyolar.onun açısından kolay olur.